Ring til os: 21652255

Hurtigt og billigt rudeskift
med originale bilruder

Holme Autoglas leverer og monterer alle former for bilglas, herunder frontruder, sideruder, bagruder og lastbilruder samt ruder til entreprenørmaskiner. Vi samarbejder med markedsførende producenter af autoruder, og vi skaffer din bilrude fra dag til dag - i original kvalitet.

Holme Autoglas har et indgående kendskab til de forskellige bilmodeller og rudetyper, og samtidig er vi via løbende efteruddannelse altid opdateret i forhold til bilproducenternes sikkerhedsforskrifter omkring montering af autoglas, til din fordel og sikkerhed.

Vi har vores topmoderne værksted i Hammerum ved Herning, og vores kerneområde strækker sig over Herning og Ikast, men vi udfører selvfølgelig gerne vores service for kunder fra hele Midtjylland.


Rudeskift Ikast, Herning

Udskiftning af ruder på alle biltyper og entreprenørmaskiner

Vi udfører bilrudeskift på alle biler. Det tager typisk omkring 2 timer at skifte en bilrude, og vi serverer selvfølgelig kaffe eller kakao i ventetiden.

Udover ruder i personbiler har vi hos Holme Autoglas også ekspertisen til udskiftning af store og tunge lastbilruder og ruder til entreprenørmaskiner. Vi har mange års erfaring med monteringen, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Derfor bør du kontakte en professionel autoglarmester

En autorude er i dag ikke blot en autorude, men en direkte integreret del af bilens samlede bærende konstruktion og sikkerhed.
Ved en kollision bruger bilens airbag frontruden til at stå imod. Airbaggen slynges på denne måde bagud mod personen i bilen, og således er det helt afgørende for sikkerheden, at ruden forbliver i karosseriet ved en eventuel kollision.

Derfor kræver det i dag specialviden at stå for udskiftning af autoglas, og du bør altid vælge en faguddannet autoglarmester, når du skal have skiftet ruder i din bil.

Ring til Holme Autoglas på telefon 21 65 22 55 og få et uforpligtende tilbud på din reparation af ruder i entreprenørmaskiner, personbiler eller lastbiler.