Ring til os: 21652255

Reparation af stenslag

Effektiv, ordentlig og billig reparation af stenslag

Vi hos Holme Autoglas har mange års erfaring med reparation af stenslag.
Vi udfører reparationen på vores topmoderne værksted i Hammerum ved Herning, og vores primære kunder kommer fra Herning og Ikast, men vi tilbyder selvfølgelig gerne vores services for kunder fra hele Midtjylland.

Sæt ind med reparationen i tide og undgå en udskiftning af frontruden. Vi reparerer stenslag i din frontrude, så de bliver næsten usynlige, for kun 350,- kr.
Stenslag Herning & Ikast

Reparationen af stenslaget

Vi foretager reparationen af stenslaget i din rude, mens du er til stede. Det tager typisk omkring 20 minutter, og vi serverer selvfølgelig kaffe eller kakao i ventetiden.

Ved reparationen anvender vi plast-kunstharpiks. Dette materiale ligner i sin grundstruktur glas. Materialet hærdes ved hjælp af ultraviolet lys.
Metoden er en nem og billig måde til at udbedre en forholdsvis lille skade.

Husk, når du er så uheldig at få et stenslag på ruden, at det er vigtigt, der ikke kommer snavs i stenslaget. Derfor bør du, hvis din rude er blevet ramt af et stenslag, så hurtigt som muligt montere et såkaldt rudeplaster over det beskadigede sted for derefter at kontakte os for reparation.

Vi anbefaler, at du altid har et rudeplaster liggende i bilen, så du er forberedt, hvis uheldet er ude. Du kan få udleveret rudeplastre hos os.

Kontakte dit professionelle værksted

Det er vigtigt at sætte ind med en hurtig reparation. Hvis stenslaget ikke repareres, er der risiko for, at der dannes revner i ruden ud fra stenslaget. Det kan fx ske, hvis du kører over et vejbump, eller hvis ruden udsættes for kraftig frost.

Kontakt derfor Holme Autoglas, så snart skaden er sket, direkte via telefon 21 65 22 55.