Hurtigt og billigt rudeskift med originale bilruder

Holme Autoglas leverer og monterer alle former for bilglas, herunder frontruder, sideruder, bagruder og lastbilruder samt ruder til entreprenørmaskiner. Vi samarbejder med markedsførende producenter af autoruder, og vi skaffer din bilrude fra dag til dag – i original kvalitet.

Holme Autoglas har et indgående kendskab til de forskellige bilmodeller og rudetyper, og samtidig er vi via løbende efteruddannelse altid opdateret i forhold til bilproducenternes sikkerhedsforskrifter omkring montering af autoglas, til din fordel og sikkerhed.

Vi har vores topmoderne værksted i Hammerum ved Herning, og vores kerneområde strækker sig over Herning og Ikast, men vi udfører selvfølgelig gerne vores service for kunder fra hele Midtjylland.

Udskiftning af ruder på alle biltyper og entreprenørmaskiner

Vi udfører bilrudeskift på alle biler. Det tager typisk omkring 2 timer at skifte en bilrude, og vi serverer selvfølgelig kaffe eller kakao i ventetiden.

Udover ruder i personbiler har vi hos Holme Autoglas også ekspertisen til udskiftning af store og tunge lastbilruder og ruder til entreprenørmaskiner. Vi har mange års erfaring med monteringen, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

FÅ ET TILBUD eller ring på 21 65 22 55

Kontakt

Tlf: 21 65 22 55
E-mail: mail@holme-autoglas.dk

Adresse: Agerskovvej Hammerum
DK-7400 Herning