Hurtigt og billigt rudeskift med originale bilruder

Holme Autoglas leverer og monterer alle former for bilglas, herunder frontruder, sideruder, bagruder og lastbilruder samt ruder til entreprenørmaskiner. Vi samarbejder med markedsførende producenter af autoruder, og vi skaffer din bilrude fra dag til dag – i original kvalitet.

Holme Autoglas har et indgående kendskab til de forskellige bilmodeller og rudetyper, og samtidig er vi via løbende efteruddannelse altid opdateret i forhold til bilproducenternes sikkerhedsforskrifter omkring montering af autoglas, til din fordel og sikkerhed.

Vi har vores topmoderne værksted i Hammerum ved Herning, og vores kerneområde strækker sig over Herning og Ikast, men vi udfører selvfølgelig gerne vores service for kunder fra hele Midtjylland.

Udskiftning af ruder på alle biltyper og entreprenørmaskiner

Vi udfører bilrudeskift på alle biler. Det tager typisk omkring 2 timer at skifte en bilrude, og vi serverer selvfølgelig kaffe eller kakao i ventetiden.

Udover ruder i personbiler har vi hos Holme Autoglas også ekspertisen til udskiftning af store og tunge lastbilruder og ruder til entreprenørmaskiner. Vi har mange års erfaring med monteringen, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Priser:

Det kan være svært at sige hvad en frontrude koster lige netop til din bil. 
Det er nemlig vidt forskeligt fra bil til bil, derfor ville det med fordel være en god ide at sende en forespørgsel ind til os her.

 

f.eks en Audi A3 sportsback koster 2800 kr inkl moms
og en Skoda Octavia årg. 13-19 koster 2500 kr inkl moms

Send en forespørgsel til os, og indhent et tilbud.

Kontakt os

Tlf: 21 65 22 55
E-mail: mail@holme-autoglas.dk

Adresse: Agerskovvej Hammerum
DK-7400 Herning

Find os på FaceBook