Effektiv, ordentlig og billig reparation af stenslag

Vi hos Holme Autoglas har mange års erfaring med reparation af stenslag.
Vi udfører reparationen på vores topmoderne værksted i Hammerum ved Herning, og vores primære kunder kommer fra Herning og Ikast, men vi tilbyder selvfølgelig gerne vores services for kunder fra hele Midtjylland.

 

Holme Autoglas har et indgående kendskab til de forskellige bilmodeller og rudetyper, og samtidig er vi via løbende efteruddannelse altid opdateret i forhold til bilproducenternes sikkerhedsforskrifter omkring montering af autoglas, til din fordel og sikkerhed.

 

Vi har vores topmoderne værksted i Hammerum ved Herning, og vores kerneområde strækker sig over Herning og Ikast, men vi udfører selvfølgelig gerne vores service for kunder fra hele Midtjylland.

Reparationen af stenslag for kun 295,- kr

Reparationen af stenslaget

Vi foretager reparationen af stenslaget i din rude, mens du er til stede. Det tager typisk omkring 20 minutter, og vi serverer selvfølgelig kaffe eller kakao i ventetiden.

Ved reparationen anvender vi plast-kunstharpiks. Dette materiale ligner i sin grundstruktur glas. Materialet hærdes ved hjælp af ultraviolet lys.
Metoden er en nem og billig måde til at udbedre en forholdsvis lille skade.

Husk, når du er så uheldig at få et stenslag på ruden, at det er vigtigt, der ikke kommer snavs i stenslaget. Derfor bør du, hvis din rude er blevet ramt af et stenslag, så hurtigt som muligt montere et såkaldt rudeplaster over det beskadigede sted for derefter at kontakte os for reparation.

Vi anbefaler, at du altid har et rudeplaster liggende i bilen, så du er forberedt, hvis uheldet er ude. Du kan få udleveret rudeplastre hos os.

Kontakt os

Tlf: 21 65 22 55
E-mail: mail@holme-autoglas.dk

Adresse: Agerskovvej Hammerum
DK-7400 Herning

Find os på FaceBook